Kolica i tegljači za zamenu baterija

Ukoliko vaši viljuškari rade u više smena, neophodne su vam rezervne baterije.  Ručna zamena baterija je veoma opasna po bezbednost zaposlenih, a sam proces ručne zamene je veoma neefikasan, posebnu u slučaju zamene baterije većih gabarita.

U našoj ponudi nalaze se raznovrsna rešenja koja obezbeđuju maksimalnu efikasnost vaše flote baterija i viljuškara. Napredan dizajn omogućava brzu i bezbednu zamenu baterija, dok vrhunski kvalitet izrade garantuje dugovečnost.

Hidraulična kolica sa šinskom vođicom

U slučaju potrebe za zamenom većeg broja baterija manjih gabarita (24V) koje se koriste u nekoliko modela viljuškara, preporučujemo kolica sa šinskom vođicom i hidrauličnim podešavanjem visine nosećeg mosta. Duple baterijske pozicije omogućavaju brzu zamenu uz garantovanu bezbednost (opremljene kočnicom i sigurnosnim klapnama).

Picture2  Hydraulic Trolley Delhaize

Ručni tegljač za zamenu baterija (EZ Puller)

EZ Puller predstavlja prenosni mehanički uređaj za zamenu baterija koji se montira na ručni el. paletar sa odgovarajućim viljuškama.  Baterija se ubacuje i vadi iz viljuškara mehaničkim putem. Baterija je tokom transporta osigurana bravama, dok čelični lanac sa kukama omogućava lako manevrisanje baterijom tokom zamene. Kiselo otporna farba i robusna čelična konstrukcija garantuju dugotrajnost.

EZ Puller predstavlja jednostavno, maksimalno bezbedno i povoljno rešenje za punionice sa manjim brojem zamenskih baterija,  koje možete  koristiti za različite tipove i gabarite baterija.

Picture3

Automatizovani tegljač za zamenu baterija (Attach-A-Puller)

Attach-A-Puller je mobilni automatizovani tegljač za zamenu baterija koji omogućava brzu i bezbednu zamenu baterija za sve tipove viljuškara. Namenjen je za punionice sa većim brojem zamena baterija u toku dana.

  • Hidraulični mehanizam za izvlačenje/guranje baterija – visoko pouzdana vakuumska i magnetna ruka
  • Zamena baterija u regalnim/čeonim viljuškarima za 2-3 minuta.
  • Snažna i dugotrajna hidraulika, omogućava prilagođavanje visine podizanja za sve tipove viljuškara
  • Montira se na ručni električni paletar (privremeno ili stalno)
  • Minimalno održavanje (jednom godišnje)

Delhaize Puller


01-Kolica-i-tegljači-za-zamenu-baterija