O nama


Industrial Battery Systems – IBS d.o.o. (IBS) ovlašćeni je distributer i servisni partner vodećih svetskih proizvođača industrijskih baterija i prateće opreme, punjača, menadžment i monitoring sistema.

Misija kompanije jeste objedinjavanje pouzdanih proizvoda, profesionalnih usluga i inovativnih rešenja iz svetske prakse na jednom mestu, kako bi našim korisnicima omogućili značajne uštede i maksimalnu efikasnost u eksploataciji industrijskih baterija.

Ekskluzivna i dugoročna partnerstva sa vodećim evropskim proizvođačima opreme, profesionalnost i tehnička opremljenost čine IBS ekspertom u pružanju usluga i kompletnih rešenja iz oblasti industrijskih baterija, koja podrazumevaju sledeće:

  • Ponudu kvalitetnih trakcionih baterija za viljuškare i vučna vozila, uz kompletan asortiman punjača i prateće opreme za održavanje i manupulaciju baterijama.
  • Ponudu najnaprednijih monitoring sistema i sistema za organizaciju rada sa baterijama (Battery Management Systems) na tržištu.
  • Široku lepezu baterija za potrebe rezervnog napajanja u Telekomunikacijama, Energetici i Saobraćaju, baterije za uređaje besprekidnog napajanja (UPS), baterija za solarne sisteme i za specijalne namene (radne platforme, mašine za čišćenje, invalidska kolica, itd…)
  • Usluge profesionalne dijagnostike, reparacije i regeneracije baterija, u kombinaciji sa fleksibilnim programima održavanja prema potrebama korisnika
  • Isporuku punjačkih stanica za viljuškare po principu „ključ u ruke“, savetovanje i aktivno učestvovanje u projekovanju/dizajnu punionica.

 

KORISNICI NAŠIH PROIZVODA

 fsdfsdf

Delhaize FCApepsico   voli-logo

 

tetra-pak   silbo  Atlantic   Telenor    EPS

 

expo     Telekom   alfa_plam-logo.jpg

 

Dobavljači

Systems Sunlight S.A.

sunlight-logo

IBS je ovlašćeni distributer i ekskluzivni servisni partner proizvođača SYSTEMS SUNLIGHT S.A. za tržišta Srbije i Crne Gore.

SYSTEMS SUNLIGHT S.A. jedan je od vodećih svetskih proizvođača industrijskih baterija, sa proizvodnim pogonima u EU (Grčka). Već tri decenije, SUNLIGHT se uspešno bavi razvojem i proizvodnjom baterija vojnu namenu (baterije za podmorice, torpeda,..) i civilni sektor,  koje direktno distribuira u više od 100 zemalja širom sveta.

Visoki standardi kvaliteta i kontinualne investicije u razvoj kompanije rezultovali su time da je SUNLIGHT danas u samom vrhu strateških dobavljača baterija najvećih svetskih proizvođača viljuškara, dok u sektoru stacionarnih  baterija opslužuje kompanije poput SIEMENS-a.

Istorijat SUNLIGHT-a u Srbiji i regionu

2004: Osnivanje zavisnog preduzeća SUNLIGHT INDUSTRIAL u Beogradu, sa ciljem promocije brenda i penetracije na regionalna tržišta
2005-2014 : pozicioniranje među tri najveća distributera stacionarnih baterija (najveći dobavljač Telekom Srbija) kao i trakcionih baterija u Srbiji, sa preko 30% tržišnog učešća i plasmanom proizvoda u države regiona (Hrvatska, BiH, Crna Gora, BJRM).
2015 :  ustupanje distribucije SUNLIGHT proizvoda ovlašćenom i ekskluzivnom distributeru (IBS) u skladu sa novom strategijom SUNLIGHT Grupe koja podrazumeva distribuciju proizvoda kroz mrežu ovlašćenih partnera.

Dobavljači

Philadelphia Scientific

PS

IBS je ekskluzivni distributer i servisni partner proizvođača PHILADELPHIA SCIENTIFIC za teritorije Srbije, Bugarske, Hrvatske, B&H, Crne Gore, Makedonije  i Albanije.

Philadelphia Scientific (PS)  je vodeći svetski proizvođač prateće opreme za industrijske baterija. Proizvodnja opreme odvija se u SAD i Velikoj Britaniji, a direktno su prisutni sa svojim predstavništvima u Severnoj Americi, Evropi, Aziji i Australiji.

PS je kompanija prepoznatljiva po kontinuiranim inovacijama i tehnološki najnaprednijim proizvodima na tržištu (monitoring uređaji, menadžment sistemi za organizaciju rada sa baterijama u punionicama, specijalizovane oprema za održavanje i rukovanje baterijama).

Zaštitni znak Philadelphia Scientific predstavlja The Lean Battery Room koncept, koji objedinjuje inovativne proizvode, procese i usluge na jednom mestu, sa ciljem da se korisnicima uštede vreme, prostor i novac, kroz optimizaciju performansi celokupne flote baterija.

Posvećenost inžinjeringu i dizajnu, višedecenijsko iskustvo u industriji baterija, u kombinaciji sa izuzetnim kvalitetom i pouzdanošću proizvoda, čine PS jednom od najcenjenijih partnera i dobavljača u industriji.

 

REFERENCE PHILADELPHIA SCIENTIFIC

 

PS1  PS2