Stacionarne baterije


 

Uskoro – stranica u pripremi

Dobavljači

Systems Sunlight S.A.

sunlight-logo

IBS je ovlašćeni distributer i ekskluzivni servisni partner proizvođača SYSTEMS SUNLIGHT S.A. za tržišta Srbije i Crne Gore.

SYSTEMS SUNLIGHT S.A. jedan je od vodećih svetskih proizvođača industrijskih baterija, sa proizvodnim pogonima u EU (Grčka). Već tri decenije, SUNLIGHT se uspešno bavi razvojem i proizvodnjom baterija vojnu namenu (baterije za podmorice, torpeda,..) i civilni sektor,  koje direktno distribuira u više od 100 zemalja širom sveta.

Visoki standardi kvaliteta i kontinualne investicije u razvoj kompanije rezultovali su time da je SUNLIGHT danas u samom vrhu strateških dobavljača baterija najvećih svetskih proizvođača viljuškara, dok u sektoru stacionarnih  baterija opslužuje kompanije poput SIEMENS-a.

Istorijat SUNLIGHT-a u Srbiji i regionu

2004: Osnivanje zavisnog preduzeća SUNLIGHT INDUSTRIAL u Beogradu, sa ciljem promocije brenda i penetracije na regionalna tržišta
2005-2014 : pozicioniranje među tri najveća distributera stacionarnih baterija (najveći dobavljač Telekom Srbija) kao i trakcionih baterija u Srbiji, sa preko 30% tržišnog učešća i plasmanom proizvoda u države regiona (Hrvatska, BiH, Crna Gora, BJRM).
2015 :  ustupanje distribucije SUNLIGHT proizvoda ovlašćenom i ekskluzivnom distributeru (IBS) u skladu sa novom strategijom SUNLIGHT Grupe koja podrazumeva distribuciju proizvoda kroz mrežu ovlašćenih partnera.

Dobavljači

Philadelphia Scientific

PS

IBS je ekskluzivni distributer i servisni partner proizvođača PHILADELPHIA SCIENTIFIC za teritorije Srbije, Bugarske, Hrvatske, B&H, Crne Gore, Makedonije  i Albanije.

Philadelphia Scientific (PS)  je vodeći svetski proizvođač prateće opreme za industrijske baterija. Proizvodnja opreme odvija se u SAD i Velikoj Britaniji, a direktno su prisutni sa svojim predstavništvima u Severnoj Americi, Evropi, Aziji i Australiji.

PS je kompanija prepoznatljiva po kontinuiranim inovacijama i tehnološki najnaprednijim proizvodima na tržištu (monitoring uređaji, menadžment sistemi za organizaciju rada sa baterijama u punionicama, specijalizovane oprema za održavanje i rukovanje baterijama).

Zaštitni znak Philadelphia Scientific predstavlja The Lean Battery Room koncept, koji objedinjuje inovativne proizvode, procese i usluge na jednom mestu, sa ciljem da se korisnicima uštede vreme, prostor i novac, kroz optimizaciju performansi celokupne flote baterija.

Posvećenost inžinjeringu i dizajnu, višedecenijsko iskustvo u industriji baterija, u kombinaciji sa izuzetnim kvalitetom i pouzdanošću proizvoda, čine PS jednom od najcenjenijih partnera i dobavljača u industriji.

 

REFERENCE PHILADELPHIA SCIENTIFIC

 

PS1  PS2