Uspešno okončan projekat za Silbo DC-Šimanovci

Preduzeće Industrial Battery Systems – IBS d.o.o. uspešno je realizovalo još jedan projekat opremanja punionice baterija za viljuškare.

U saradnji sa firmom Tigor Trade d.o.o, ekskluzivnim dilerom HYSTER viljuškara za Srbiju i Crnu Goru i njihovim korisnikom Silbo d.o.o., sa uspehom je okončan još jedan projekat.

Aktivnosti IBS-a podrazumavale su savetovanje u vezi dizajna punionice, koordinaciju aktivnosti sa timom projektanata  i dimenzionisanje baterija, punjača i prateće opreme (monitoring, menadžment sistem, opremu za održavanje).

Ovom prilikom realizovana je isporuka i instalaciju kompletne opreme za punionicu u distributivnom centru kompanije Silbo d.o.o. u Šimanovcima. Oprema je podrazumevala punjače i baterija za viljuškare iz SUNLIGHT programa, dok su iz programa Philadelpia Scientific isporučeni eGO monitoring uređaji i iBOS inteligentni sistem za organizaciju rada sa baterijama u punionici.

IBS je još jednom u praksi pokazao privrženost svojoj misiji  isporukom tehnički naprednog rešenja „po meri“ korisnika, koje će korisniku doneti značajne uštede i maksimizirati performanse viljuškara i baterija.

 

IBS-vesto-4